Beleef het burlen van de herten in het Wildpark


De herfst breekt aan. Diep in het bos weerklinkt een mysterieuze lokroep...

Gewelddadig slaande geweien en dominante kreten vormen de soundtrack voor één van de mooiste spektakels van de Natuur: het burlen van de herten.
De tijd van de liefde is aangebroken: indrukwekkende en hardnekkige gevechten gaan bepalen wie van de bronstige mannetjesherten het grootste aantal vrouwtjes zal kunnen vergaren. 
Kom samen met ons dit adembenemende ritueel van de Koning van het Woud beleven en ontdek de idyllische landschappen met duizend en één kleuren van de nazomer en de vroege herfst!

De verschillende bezoeken: de magie van de ochtendstond en de avondschemering

De herfst is het ideale moment om de Koning van het Woud te ontdekken. Ga tijdens de ochendstond of de avondschemering op zoek naar de dominante mannetjesherten en beleef dit uniek moment van wilde leven! 


Goed om te weten:

De ochtendstond en avondschemering zijn de beste tijden om naar het burlen te luisteren, maar u kunt deze ook overdag horen wanneer u ons Domein bezoekt.

De speciale bezoeken rond het burlen van de herten volgen niet hetzelfde parcours als de gewone bezoeken van het Wildpark, overdag. Als u alle dieren van het Wildpark wenst te zien, dan raden wij u aan overdag ook het normale parcours af te leggen, te voet of met de Safari-car. 

Kom de dieren aanschouwen die zich klaarmaken voor de komst van de winter, terwijl het bos zich langzaam maar zeker kleedt in de meest vurige kleuren... Beleef de magie van de nazomer in het Domein van de Grotten van Han!