Groepen

Formules voor mindervaliden

Groepen, verenigingen, scholen, dag- of zorgcentra... Onthaalt u rolstoelgebruikers of personen die moeite hebben om zich te verplaatsen en wilt u een recreatieve dag organiseren op het Domein de Grotten van Han?

Neem contact op met onze Reserveringsdienst: we organiseren een persoonlijke rondleiding voor uw groep van maximaal 10 rolstoelgebruikers!

Reserveren verplicht!

Om logistieke redenen is het essentieel om te reserveren.

reservations@grotte-de-han.be   ●   +32 (0)84 37 72 13 

Begeleiding

Opgelet: het is belangrijk om één begeleidende persoon per rolstoelgebruiker te voorzien.

Praktische informatie over het bezoek


Grotten

Wij bieden u een 800 meter lang circuit aan, langs prachtige zalen en galerijen, met als apotheose een geluid- en lichtspektakel in de Wapenzaal. De uitgang wordt bereikt via grote bruggen met uitzicht op de Lesse, samen met het beroemde kanonschot dat de terugkeer naar de open lucht aangeeft.

Park

Voor het bezoek aan het Wildpark voorzien we een aangepaste Safari-car met een hefbrug die tot 10 rolstoelgebruikers kan vervoeren. Op die manier kunnen de rolstoelgebruikers van de vele dieren in semi-vrijheid en van het adembenemende landschap genieten.

PrehistoHan

Het PrehistoHan is ook toegankelijk voor gehandicapten. Met de lift bereikt u de eerste verdieping van “La Verrière”. De interactieve bioscoop heeft 5 plaatsen voor mensen in een rolstoel.

Han 1900

Een groot deel van het museum is op de begane grond. Tot nu toe hebben we nog geen lift naar de eerste verdieping.