Groepen

Formules voor mindervaliden

Groepen, verenigingen, scholen, dag- of zorgcentra... u onthaalt rolstoelgebruikers of personen die moeite hebben om zich te verplaatsen en u wilt een recreatieve dag organiseren in het Domein de Grotten van Han? Neem contact op met onze reserveringsdienst, we organiseren een persoonlijke rondleiding voor uw groep van maximaal 10 rolstoelgebruikers.

Reserveren verplicht

Om logistieke redenen is het essentieel om te reserveren!

reservations@grotte-de-han.be   ●   +32 (0)84 37 72 13 

Begeleiding

Aandacht, het is belangrijk om één begeleidende persoon per rolstoelgebruiker te voorzien.

Praktische informatie over het bezoek


Grotten

Wij bieden u een 800 meter lang circuit langs zalen en galerijen met als apotheose, een geluid- en lichtspel in de Wapenzaal. De uitgang wordt bereikt via grote bruggen met uitzicht op de Lesse met het beroemde kanonschot die de terugkeer naar de open lucht aangeeft.

Park

Voor het bezoek aan het Wildpark, voorzien we een aangepaste safari-car met een hefbrug dat tot 10 rolstoelgebruikers kan vervoeren om de vele dieren in semi-vrijheid en het adembenemende landschap te ontdekken.

PrehistoHan

Het PrehistoHan, is ook toegankelijk voor gehandicapten, met de lift bereikt u de eerste verdieping van “la Verrière”. De Interactieve cinema heeft 5 plaatsen voor mensen in een rolstoel.

Han 1900

Een groot deel van het museum is op de begane grond. Tot heden toe hebben we nog geen lift naar de eerste verdieping.