Pers

De geest van Halloween dwaalt rond in Han!

Hanlloween in Han is elk jaar weer één groot magisch feest, een must voor families en kinderen! De Grot en het Wildpark worden versierd met pompoenen, vleermuizen en spinnen en er dwalen vreemde geesten, vampieren en andere afschrikwekkende wezens rond... Een unieke ervaring!

HANlloween… een lang bestaande traditie!

Van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november 2017 is het hele Domein in het thema van Halloween versierd en staan de bezoekers heel wat verrassende animaties te wachten. De bezoeken van 10 tot 16 uur worden hoogstwaarschijnlijk verstoord! 

De Grot is omgetoverd tot een spookhuis, overgenomen door geesten, die door de ondergrandse gangen en galerijen paraderen... In het Wildpark wekt een kwaadaardige fluit de geesten die rondhangen in de Tivoli. Het restaurant « Le Pavillon » is omgetoverd tot begraafplaats voor levende doden... 

Al meer dan 15 jaar laat het Domein van de Grotten van Han zijn bezoekers griezelen in de magische sfeer van Halloween. Het Domein is zo één van de pioniers van deze angelsaksische traditie in België!

De Hanlloween avondshows, een geweldige Teambuilding!

Op 28, 29 en 31 oktober 's avonds biedt het Domein een ultiem Halloweenavontuur aan aan zijn bezoekers: een wandeling van 2 km doorheen de duisternis van het Wildpark, waar er vreemde dingen plaatsvinden... Wandel in het maanlicht door het bos van Boine en ontmoet er de mysterieuze bewoners (heksen, vampieren, weerwolven), die maar één keer in het jaar tonen waartoe ze in staat zijn... 

De Hanlloween avondshows zijn, naast een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers, ook een geweldige teambuilding voor de personeelsleden van de verschillende diensten, die dankzij dit leuke project allemaal samenwerken. Zo vind je de verantwoordelijke van de Grot terug in de gedaante van een hysterische heks, een technicus als vampier en de operations manager als gids… Een verrijkende ervaring om het toeristische seizoen in vreugde te eindigen!

NIEUW SCENARIO DIT JAAR!

Opgelet : ENKEL IN HET FRANS!

Contact

Kim DE LESCLUZE
kdl@grotte-de-han.be
+32 (0)84 37 01 62

Meer info over onze Hanlloween animaties in het persbericht hieronder: