Kom de magie van Hanlloween ontdekken op het Domein!

Van 26 oktober tot en met 3 november


Een spookachtige grot, wilde beesten... Alles kan je hier overkomen!

Hanlloween overdag

Van 26 oktober tot 3 november 2019 waait een mysterieuze wind door het Domein van de Grotten van Han. Het uur van Hanlloween is aangebroken!

De Grot is omgetoverd tot een spookhuis, waarvan de vreemde bewoners ronddwalen in de zalen en galerijen. In het Wildpark vermengt de wilde natuur zich met het rijk van de verbeelding en ontmoet je magische wezens

De bezoeken van 10 tot 16.30 uur worden hoogstwaarschijnlijk overhoop gegooid, zet je schrap!

Niet te missen: het restaurant "Le Pavillon" is omgetoverd tot begraafplaats voor de levende doden...  

Het Hol van de Trollen: een horde trollen heeft zich gevestigd in de geheime galerijen van de Grot. Durf je ze te betreden en de confrontatie aan te gaan? Openingsuren: van 11 tot 18.30 uur (vertrek en einde aan de uitgang van de Grot van Han). Prijs: € 3/persoon – gratis op vertoon van je ticket voor de Grot, het Wildpark of van je PassHan ticket.

Meer info over Hanlloween overdag

Koop je tickets nu!

★★★

Hanlloween avondshows: op 30 en 31 oktober en op 1 en 2 november

Tijdens de Halloweenavonden nodigt het Domein je uit voor een wandeling van 2 km doorheen de duisternis van het Wildpark, waar er vreemde dingen plaatsvinden... Wandel in het maanlicht door het bos van Boine en ontmoet er de mysterieuze bewoners (heksen, vampieren, weerwolven), die maar één keer in het jaar tonen waar ze toe in staat zijn... Wie durft er zijn angsten onder ogen te zien en de krachten van het kwaad te trotseren?

ENKEL IN HET FRANS!

Dit angstaanjagende en magische wandelspektakel is een unieke gelegenheid om een onvergetelijke avond door te brengen met je familie of vrienden! 

Info en tickets

Na een angstaanjagende avond is het restaurant « Le Pavillon » de uitgelezen plek om van een heerlijk verschrikkingsbuffet te genieten! 

RESERVERING VERPLICHT!

Meer info

★★★

Parc

Grotte

Antre des Trolls

Nocturnes

Nocturnes