Nieuws

Evenement: 30 miljoen bezoekers

01/06/2016

 

Op zondag 5 juni 2016 organiseert het Domein van de Grotten van Han een feestelijke dag vol met animaties, om de kaap van 30 miljoen bezoekers te vieren!

Sinds de oprichting van de nv Grotten van Han-sur-Lesse en Rochefort in 1895, hebben wij al 22 miljoen bezoekers mogen ontvangen voor de Grot van Han. We tellen ondertussen ook al meer dan 8 miljoen bezoekers voor het Wildpark, open sinds 1970.

30 miljoen bezoekers

Een dag vol verwondering!

Deze dag is een unieke gelegenheid om de dertig miljoen nieuwsgierigen, die eraan bijgedragen hebben om het Domein van de Grotten van Han te laten uitgroeien tot één van de meest gewaardeerde toeristische plekken in België, in de bloemetjes te zetten.

Naast onze klassieke bezoeken aan de Grot van Han en het Wildpark, zullen onze bezoekers ook deel kunnen nemen aan allerlei leuke familiale activiteiten verspreid over het Wandelpad in het Wildpark: de jongere kinderen zullen mogen meedoen aan speelse natuuranimaties langs de gehele weg. Groot en klein zullen in de Grot ook op zoek kunnen gaan naar zeldzame foto’s van bezoekers van het Domein van de Grotten van Han door de jaren heen. De grootste speelfanatieken zullen hun kans mogen wagen om één van de vele prijzen te winnen door te draaien aan het Rad van Fortuin, op het Wandelpad.