Nieuws

Ontdek de speciale bezoeken van het Domein!

24/06/2019

Er valt altijd iets te beleven op het Domein van de Grotten van Han! Om de Grot te ontdekken met andere ogen of om een nieuwe ervaring te beleven in het Wildpark, kun je deelnemen aan onze speciale bezoeken die het hele jaar georganiseerd worden. 

Ga, na sluiting van het Wildpark, op verkenningstocht naar de vier meest beruchte roofdieren van ons werelddeel tijdens de speciale bezoeken "Op het spoor van de Europese roofdieren". Geniet, tijdens de "Culinaire wandelingen", van een exclusieve tocht in de maneschijn doorheen het Wildpark, met de Safari-car en te voet, met onderweg heerlijke hapjes met lokale producten! Geniet tijdens het "Burlen van de herten" van één van de mooiste spektakels van de natuur! Ben je amateur of professioneel natuurfotograaf? Doe dan mee aan een "Fotosafari in het Wildpark"! 

Tijdens de "Bezoeken zoals vroeger" herontdek je de Grot zoals in de jaren 1900. Trek je laarzen aan, neem een fakkel en ga mee op verkenningstocht door de verlaten zalen van de Grot van Han! Verken de zalen en galerijen van de Grot en laat je meeslepen door de betoverende stemmen van getalenteerde zangeressen tijdens de bezoeken "De Grot zingt"...

Kun je niet kiezen? Ontdek dan onze interessante Gold Pass Abonnement formule! 

Ontdek al onze speciale bezoeken!