Mindervaliden

Het Domein de Grotten van Han heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om de toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers te verbeteren.

Een voertuig met hefbrug is voorzien voor tien rolstoelgebruikers en hun begeleiders voor een veilig bezoek aan het Wildpark. Enkel op reservatie.


Elévateur Safari-car pour PMR

Om de Grot te bezoeken, is er een speciaal aangepast circuit zonder trappen, zodanig dat ook mindervaliden en rolstoelgebruikers een aantal van de mooiste zalen kunnen bezoeken. Let op, dit circuit heeft verschillende hellende vlakken. Dus voorzie minstens één begeleider per rolstoelgebruiker.

Grotte PMR

Buiten de verschillende aanpassingen, hebben ook onze gidsen een speciale opleiding gevolgd voor het onthaal van mensen met een handicap.

Deze inspanning voor de toegankelijkheid werd in januari 2012 beloond door de 48 CAP vereniging, die het Domein van de Grotten van Han bekroonde met de prijs van corporate citizenship voor de toegankelijkheid van personen met beperkte mobiliteit.

De prijzen zijn dezelfde als die van de traditionele rondleidingen. Het is echter verplicht om op voorhand te reserveren voor een PMB bezoek op maat.

Voor individuele bezoekers:

Deze bezoeken zijn op vaste data gedurende het jaar.

Groepen: 

Bezoeken gedurende het hele seizoen mits beschikbaarheid en op reservatie.

INFO & RESERVERING

+32 (0)84 37 72 13  ●  reservations@grotte-de-han.be