Bijzondere overnachtingen

Slapen bij de beren

Wil je een onvergetelijke ervaring beleven met familie of een groep vrienden? Een bijzondere gebeurtenis op een ongewone plek vieren? Ontdek de Pelsjagersnacht!

Verblijf in een rustieke hut op slechts enkele meters van de beren, in het hart van het Wildpark, een 250 hectare grote oase van rust. Wandel na sluitingstijd met je toegewijde ranger door het Wildpark. 's Avonds wordt je een heerlijke warme maaltijd opgediend.

's Ochtends geniet je van een lekker ontbijt, waarna je toekijkt hoe de beren gevoederd worden. Dat allemaal met het prachtige uitzicht op de dieren die in de open vlakte ronddartelen: herten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden, damherten... 

Een uniek avontuur dat je nooit meer zal vergeten! 


Uitrusting

De Pelsjagershut kan verwarmd worden en bezit een goed uitgeruste keuken. Je vindt er 4 matrassen en ook comfortabele veldbedden met slaapzakken, lakenzakken en kussens voor de nacht. Aarzel niet je eigen kussen mee te brengen als je hier beter op slaapt! Er is ook een sanitaire ruimte aanwezig met een toilet en douche. De hut is geschikt voor maximaal 12 personen.


De Pelsjagersnachten zijn alle dagen beschikbaar, tijdens de periode van 31/03 tot en met 04/11/2018.

Meer informatie

 • Verloop van de dag

  Verloop van de dag

  Begeleide wandeling door het Wildpark met een ranger bij het vallen van de avond of het ochtendgloren. Zo ben je meer dan ooit één met de fauna en flora, zonder gestoord te worden door wie of wat dan ook. Je hebt de natuur helemaal voor jou!
  Meer

 • Prijzen

  Prijzen

  Ontdek hier de prijzen in 2018!
  Meer

 • Info en reservering

  Info en reservering

  Reservering ten minste twee weken voor de gewenste datum.
  Meer