Ticketverkoop - startpagina

Koop je ticket goedkoper online en vermijd files aan de kassa. OPGELET: de tickets moeten op wit A4-papier afgeprint worden voor je bezoek! TICKETS GELDIG TOT EN MET 05/01/2019, tijdens de openingsdagen en -uren.

Ticketverkoop

 • De PassHan

  De PassHan, je pas voor een dag vol verbazing op het Domein van de Grotten van Han. Met dit ticket bezoek je de Grot, het Wildpark, het PrehistoHan en Han 1900.

 • De Grot van Han + Prehistohan

  Bezoek de beroemde Grot van Han en de interactieve tentoonstelling over de archeologische opgravingen en ontdekkingen in de Grot.

 • Het Wildpark

  Dit unieke Wildpark werd in 2015 uitgeroepen tot "Beste Dierenpark van België"! Te voet of met de Safari-car ga je op avontuur in deze rustige omgeving van 250 hectare groot. Beleef een reis doorheen de tijd en ontdek de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in onze regio. Al deze dieren leven in hun natuurlijke leefomgeving.

 • Het Parcours Speleo

  Ontdek ons speleo-parcours, een alternatieve route doorheen de ondergrondse galerijen van de Grot van Han. Een beveiligd parcours waarbij je door de modder van de rivier en neergestorte stenen ploetert. Puur genieten voor durfals, klein en groot!

 • L'abonnement

  Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Kopen
 • Speciale bezoeken

  Koop je ticket voor een speciaal bezoek in de Grot van Han of in het Wildpark.

 • Groepsreservering

  Je bent met meer dan 20? Dan geniet je van het groepstarief! Registreer je groep en laat ons team je begeleiden om een gepersonaliseerd programma op te stellen, dat aangepast is aan je wensen.

 • Reservering voor schoolgroepen

  Ben je leerkracht en wens je ons met je klas te bezoeken? Registreer je groep via dit formulier en stuur ons de gewenste uurregeling. Onze reservatiedienst zal, in mate van het mogelijke, je wensen volgen. Wij sturen je een reservatiebevestiging met het gedetailleerd programma.

 • Gepersonaliseerde formules

  Wens je een exclusief en gepersonaliseerd bezoek aan de Grot van Han en/of aan het Wildpark? Bezorg ons je adresgegevens en ons team zal je zo snel mogelijk contacteren.