Ticketverkoop - startpagina

⚠️ OPGELET ⚠️ Ten gevolge van de regeringsbeslissingen om de verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben we besloten om het Domein te sluiten t.e.m. 3 april. We kijken er naar uit om je vanaf 4 april weer te verwelkomen op het Domein. In overleg met de organisatie "Attractions & Tourisme" en de overheid onderzoeken we de mogelijkheid om sommige van onze natuuractiviteiten zo snel mogelijk te heropenen, met de nodige aanpassingen aan het bezoek. Contacteer ons voor meer info: info@grotte-de-han.be ● +32 (0)84 37 72 13. TICKETS GELDIG T.E.M. 03/01/2021, tijdens de openingsdagen en -uren. Koop je ticket goedkoper online en vermijd files aan de kassa! OPGELET: de tickets moeten op wit A4-papier afgeprint worden voor je bezoek!

Ticketverkoop

 • De PassHan

  De PassHan, je pas voor een dag vol verbazing op het Domein van de Grotten van Han. Met dit ticket bezoek je de Grot, het Wildpark, het PrehistoHan en Han 1900.

 • De Grot van Han + Prehistohan

  Bezoek de beroemde Grot van Han en de interactieve tentoonstelling over de archeologische opgravingen en ontdekkingen in de Grot.

 • Het Wildpark + Han 1900

  Dit unieke Wildpark werd verkozen tot "Beste Wildlife Dierenpark in België"! Te voet of met de Safari-car ga je op avontuur in deze rustige omgeving van 250 hectare groot, en ontdek je de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in onze regio. In het museum Han 1900 keer je terug naar het begin van de twintigste eeuw, met 50 scènes uit het dagelijkse leven van toen.

 • De Speleo Quest

  Ontdek ons speleo-parcours, een alternatieve route doorheen de ondergrondse galerijen van de Grot van Han. Een beveiligd parcours waarbij je door de modder van de rivier en neergestorte stenen ploetert. Puur genieten voor durfals, klein en groot!

 • Het abonnement

  Dankzij je Gold Pass abonnement heb je onbeperkt toegang tot het Domein en kun je gratis deelnemen aan tal van speciale bezoeken in het Wildpark en de Grot.

Kopen
 • Speciale bezoeken

  Koop je ticket voor een speciaal bezoek in de Grot van Han of in het Wildpark.

 • Groepsreservering

  Bent u met meer dan 20? Dan geniet u van het groepstarief! Registreer uw groep en laat ons team u begeleiden om een gepersonaliseerd programma op te stellen, dat aangepast is aan uw wensen.

 • Reservering voor schoolgroepen

  Bent u leerkracht en wenst u ons met uw klas te bezoeken? Registreer uw groep via dit formulier en stuur ons de gewenste uurregeling. Onze Reserveringsdienst zal, in de mate van het mogelijke, uw wensen volgen. Wij sturen u een reserveringsbevestiging met het gedetailleerde programma!

 • Gepersonaliseerde formules

  Wenst u een exclusief en gepersonaliseerd bezoek aan de Grot van Han en/of aan het Wildpark? Bezorg ons uw adresgegevens en ons team zal u zo snel mogelijk contacteren.