Pers

Uitstekende resultaten voor de Grotten van Han.

Een paar dagen voor het einde van de voorjaarsvakantie verwachten de Grotten van Han een stijging van zo’n 20% van het bezoekersaantal ten opzichte van 2014. Een zeer positieve evolutie dus!


Ondanks het winterweer in het begin van de lentevakantie kwamen de bezoekers in groten getale naar de Grotten van Han. Met de komst van het goede weer werden de bezoekersaantallen nog groter. 

Het Wildpark in het bijzonder heeft een stijging van 26% in het aantal bezoeken gezien ten opzichte van de zelfde periode in 2014. 
Deze stijging is vooral toe te schrijven aan het nieuwe wandelpad, dat geopend is in 2014. Het trekt steeds meer en meer nieuwe bezoekers die het Wildpark willen ontdekken of herontdekken op een andere manier. Daarnaast zijn de bezoekers vooral nieuwsgierig naar de nieuwe bewoners van het park: het koppel veelvraten, Valle en Scally, de enige diersoort die nog ontbrak voor de indrukwekkende Europese 'Big Five' ( met de wolf, de bruine beer, de Europese bizon en de lynx) te verzamelen. Alleen in de Grotten van Han zijn ze alle vijf terug te vinden.

 

De wandelpaden