Slapen in de bomen

Verloop van de dag

Een uniek avontuur, dicht bij de wilde natuur!

Na je toegewijde ranger te hebben ontmoet, ga je samen het Wildpark in, rond sluitingstijd... een ervaring van pure wildlife staat je te wachten! 

's Avonds geniet je van een heerlijke barbecue (self cooking), waarna je rustig je knusse tent kunt inklimmen, hangend tussen de bomen.

‘s Ochtends word je gewekt door het gezang van de vogels. Een lekker ontbijtje wacht je op en geeft je de nodige energie om de dag tegemoet te gaan en van je PassHan te genieten.

Vervolgens maak je in alle rust een begeleide wandeling door het Wildpark met een ranger. Zo ben je meer dan ooit één met de fauna en flora... De natuur is helemaal van jou!

De dag vóór of de dag na je overnachting kun je met je PassHan ticket een bezoekje brengen aan de andere attracties van ons Domein: 

De verschillende attracties van het Domein mogen op verschillende dagen bezocht worden: je kunt zonder probleem een dagje in het Wildpark doorbrengen en een andere dag de Grot verkennen. Hetzelfde geldt voor onze musea PrehistoHan en Han 1900.