Praktisch

Overnachtingsmogelijkheden

U wilt uw bezoek aan de Grotten van Han over meerdere dagen spreiden? Of uw bezoek aan het Domein benutten voor een aangenaam verblijf in de Ardennen?

Ontdek de verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het Domein.

Goed om te weten:

Uw PassHan-ticket is het hele seizoen geldig. U kunt een dagje in het Wildpark doorbrengen en een andere keer de Grot verkennen en een bezoekje brengen aan PrehistoHan en Han 1900.

Meer informatie

 • Slapen bij de beren

  Slapen bij de beren

  Ontdek de Pelsjagersnacht! Verblijf in een rustieke hut, op slechts enkele meters van de beren, in het hart van het Wildpark, in een 250 hectare grote oase van rust.
  Meer

 • Slapen in de bomen

  Slapen in de bomen

  Nieuw op het Domein! Breng de nacht door in de toppen van de bomen, in het hart van het Wildpark. Ontdek onze Tree Tents, gezellige tenten in de hoogte gespannen tussen de bomen, met uitzicht op de wilde dieren die rustig in de prachtige droge vallei van de Lesse ronddartelen!
  Meer

 • Camping ‘Grotten van Han’

  Camping ‘Grotten van Han’

  Aan de oevers van de Lesse, op 300 m van de Grotten van Han en het Wildpark, nabij het centrum van het dorp, heet de camping "Grotten van Han" u welkom voor een familievakantie in de natuur!
  Meer

 • Ardennes-Etape

  Ardennes-Etape

  Ardennes-Etape is de specialist voor het online verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen.
  Meer

 • Vakantiedorpen

  Vakantiedorpen

  Verblijf in één van hun comfortabele vakantiewoningen en geniet van de vele entertainment- en ontspanningsmogelijkheden...
  Meer

 • Andere logies

  Andere logies

  Campings, hotels, vakantiehuisjes, logies op de boerderij... Er is voor ieder wat wils op de website van Famenne-Ardenne Ourthe & Lesse!
  Meer