Groepen

Voor de uitstappen van een school, een vereniging of een instelling, biedt het Domein van de Grotten van Han gepersonaliseerde programma’s die aangepast zijn aan alle leeftijden, aan alle budgetten en aan de mogelijkheden van iedereen.

Beleef een heerlijke dag op het Domein van de Grotten van Han. Ontdek de verschillende bezoekmogelijkheden en de maaltijdformules die we aanbieden in onze restaurants.

Vanaf 20 personen geniet u van een voordelig tarief.

Aarzel niet contact op te nemen met onze dienst reserveringen voor een gepersonaliseerde programma : reservations@grotte-de-han.be

Raadpleeg onze prijzen

Onze brochure 2017 downloaden

Reservatie

Voor uw bezoek te reserveren zijn er verschillende mogelijkheden:

     A. Reserveren via het internet

     B. Via telefoon op het nummer 084377213

Meer informatie

 • Schoolgroepen

  Schoolgroepen

  Voor een daguitstap of tijdens een langer verblijf (bosklas) in de streek, kan het Domein van de Grotten van Han u ontvangen voor een heerlijke dag. Volg de gids.
  Meer

 • Senioren - instellingen

  Senioren - instellingen

  U wenst een recreatieve uitstap te organiseren met uw vereniging of met de inwoners van uw instelling? Deze rubriek werd gemaakt voor u!
  Meer

 • Formules voor mindervaliden

  Formules voor mindervaliden

  Groepen, verenigingen, scholen, dag- of zorgcentra... u onthaalt rolstoelgebruikers of personen die moeite hebben om zich te verplaatsen en u wilt een recreatieve dag organiseren in het Domein de Grotten van Han? Neem contact op met onze reserveringsdienst, we organiseren een persoonlijke rondleiding voor uw groep van maximaal 10 rolstoelgebruikers.
  Meer