Groepen

Het Domein van de Grotten van Han biedt u, voor de uitstappen van uw school, vereniging of instelling, geïndividualiseerde programma’s aan, aangepast aan alle leeftijden, budgetten en capaciteiten.

Beleef een onvergetelijke dag op het Domein van de Grotten van Han! Ontdek de verschillende bezoekmogelijkheden en de maaltijdformules die wij aanbieden in onze restaurants.

Vanaf 20 personen geniet u van een voordelig tarief!

Aarzel niet contact op te nemen met onze Reserveringsdienst voor een gepersonaliseerd programma: reservations@grotte-de-han.be

Raadpleeg onze prijzen

Download onze groepsbrochure van 2020

Reservering

Contacteer onze Reserveringsdienst om uw bezoek te reserveren: 
reservations@grotte-de-han.be   

Voor meer info: +32 (0)84 37 72 13

Meer informatie

 • Schoolgroepen

  Schoolgroepen

  Bent u op daguitstap of voor een langer verblijf (bosklas) in de regio? Het Domein van de Grotten van Han verwelkomt u voor een onvergetelijke dag. Volg de gids!
  Meer

 • Senioren - instellingen

  Senioren - instellingen

  Wenst u een recreatieve uitstap te organiseren met uw vereniging of met de inwoners van uw instelling? Deze rubriek legt u alle mogelijkheden uit!
  Meer

 • Formules voor mindervaliden

  Formules voor mindervaliden

  Groepen, verenigingen, scholen, dag- of zorgcentra... Onthaal je rolstoelgebruikers of personen die moeite hebben om zich te verplaatsen en wil je een recreatieve dag organiseren op het Domein de Grotten van Han? Neem contact op met onze reserveringsdienst: we organiseren een persoonlijke rondleiding voor je groep van maximaal 10 rolstoelgebruikers!
  Meer