Welkom op het Domein van de Grotten van Han

In het dorpje Han-sur-Lesse, de toegangspoort tot de Ardennen, op nauwelijks een uur van Brussel, schuilt een van de beroemdste grotten van ons continent, de Grot van Han. Ze is uitzonderlijk vanwege de schoonheid van haar kalkafzettingen en haar immense zalen, die het werk zijn van de Lesse, de rivier die helemaal door de kalkrots stroomt. De afgelopen 250 jaar mocht de Grot van Han zich verheugen op 20 miljoen bezoekers. Zij verdient terecht de drie sterren die de groene Michelingids haar toekent.

Op het massief boven de Grot en in de oude, droge vallei van de Lesse, ligt een park van 250 hectare ongerepte natuur. Daar bevindt zich het Wildpark waar u de fauna van onze streken in haar natuurlijke omgeving kunt waarnemen.

Meer informatie

NIEUW : Ontdek de bladerdakbrug op 5 meter hoogte!

Ontdek nu de bladerdakbrug in het wildpark: een fantastisch circuit in de bomen.

Het vervolg lezen

​De bizon in het wild dankzij het Domein van de Grotten van Han!

Op woensdag 10 juni 2015 verlaten zes bizons het Wildpark van de Grotten van Han om zich bij een kudde in hun natuurlijke omgeving in Roemenië te voegen. De bizons zullen de kudde die vorig jaar gecreëerd werd versterken.

Het vervolg lezen

De Europese oehoe op vrije en natuurlijke wijze aanwezig in het Wildpark: Operatie “Tagging”

In het hart van het Wildpark van het domein, gelegen op een klif, nestelt een oehoe familie.

Het vervolg lezen

Verkozen tot BESTE WILDLIFE DIERENPARK VAN BELGIË

We zijn gelukkig u te kunnen aankondigen dat het Wildpark van het Domein van de grotten van Han uitgeroepen is tot «BESTE WILDLIFE DIERENPARK VAN BELGIË» op het Diamond Themepark Awards 2015.

Het vervolg lezen

Nieuw : wordt Ranger in ons dierenpark !

Een unieke ervaring in een prachtige omgeving, dit om de roeping te stimuleren. Wordt verzorger in ons dierenpark: tellen, observeren en voederen van de dieren onder bevoorrechte omstandigheden.

Het vervolg lezen
+ news