Pers

Hier vindt u alle dossiers en persberichten

Contact: Kim de Lescluze - 084 37 01 62 - kdl@grotte-de-han.be

 

DOWNLOADS :

Meer informatie

 • De nieuwigheden in het Wildpark...

  De nieuwigheden in het Wildpark...

  Zin om meer te weten over de wasbeerhond, of over de nieuwe ruimte voor de beren?
  Meer

 • De bizon in het wild

  De bizon in het wild

  Op aanstaande woensdag 10 juni verlaten 6 bizons het Wildpark van de Grotten van Han om naar hun natuurlijke omgeving in Roemenië terug te keren. De bizons gaan de kudde daar versterken. Dit is de grootste herintroductie van de bizon in het wild ooit uitgevoerd. Het Domein van de Grotten van Han is zeer gelukkig en trots om hier actief aan deel te nemen.
  Meer

 • Een andere wereld

  Een andere wereld

  Dompel je onder in een andere wereld dankzij een licht-en klankspel van het type Video-mapping. Van 3 juli tot 30 augustus. Een attractie opgevoerd door "Tour des Sites Organisation".
  Meer

 • Uitstekende resultaten voor de Grotten van Han.

  Uitstekende resultaten voor de Grotten van Han.

  Een paar dagen voor het einde van de voorjaarsvakantie verwachten de Grotten van Han een stijging van zo’n 20% van het bezoekersaantal ten opzichte van 2014. Een zeer positieve evolutie dus!
  Meer

 • De grot van Père Noël toegankelijk voor het grote publiek in 2016

  De grot van Père Noël toegankelijk voor het grote publiek in 2016

  Die dag geloofden we in de Kerstman... Het was daar, 50 jaar geleden op 26 december 1964, dat een klein team van speleologen was afgedaald in het "Trou Picot" van het Boine-massief in Han sur Lesse om vleermuizen te bestuderen...
  Meer

 • Nieuw: het Wildpark van de Grotten nu ook te voet te bezoeken!

  Nieuw: het Wildpark van de Grotten nu ook te voet te bezoeken!

  In juli 2014 opent onze Wildpark van 250 ha pure natuur groots voor u: een wandelpad met een afstand van 2 tot 5km zal een bezoek te voet door het hele reservaat, in de nabijheid van wilde dieren, mogelijk maken. Nieuw wandelpad: een ongekend bezoek, 100% natuurlijk!
  Meer

 • Nieuw in 2015

  Nieuw in 2015

  Elk jaar kunnen de bezoekers nieuwe dieren ontdekken in het Wildpark, genieten van nieuwe activiteiten (speciale rondleidingen, concerten, ...) en ook van de nieuwe ontwikkelingen. De verschillende projecten hieronder gepresenteerd vertegenwoordigen een investering van €1.000.000 !
  Meer