Nieuws

4 zonnen voor de Grot van Lorette

27/03/2014

Het Domein van de Grotten van Han is trots om voortaan de benaming « toeristische attractie » te mogen gebruiken voor de Grot van Lorette. Dit is de beschermde benaming die na een strenge procedure als kwaliteitslabel wordt toegekend door het Commissariaat-Generaal voor toerisme. Na deze toekenning vindt een klassering plaats aan de hand van een aantal « zonnen ». De Grot van Lorette is zeer trots na het toewijzen van 4 zonnen deze week.

Grotte de Lorette

De 2 hoofdattracties van het Domein van de Grotten van Han namelijk de Grotten van Han en het Wildpark dragen beide de grootste onderscheiding : de 5 zonnen ; slechts in bezit van 7 attracties in Wallonië ! Dat zijn dus 3 extra redenen om ons te komen bezoeken.

Grot van Lorette

Ter herinnering, de toewijzing van « zonnen » is geen evaluatie van de inhoud maar heeft als voornaamste doel een kwalitatieve houding, een niveau van professionaliteit en hoge normen in de toeristische sector te erkennen en aan te moedigen. We hebben het dus over de kwaliteit van het onthaal en het personeel, toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit, de beheersing van vreemde talen, ticketverkoop voorzien van elektronische betaalmogelijkheden of de inlichtingen die beschikbaar zijn aan bezoekers via onze site.

Ons ultieme doel : U nog meer tevreden stellen tijdens uw volgende bezoek !