Bedrijven

Het Domein van de Grotten van Han, zonder twijfel één van Wallonië’s mooiste locaties, is de ideale site voor je bedrijfsevent!

Je wil graag een familiedag organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Een teambuilding dat harten sneller doet slaan? Of een seminarie in het hart van de natuur?

Familiedagen, team buildings, productpresentaties, vergaderingen, diners, personeelsfeesten... Uw fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van uw evenement! 

Het uitgestrekte Domein van de Grotten van Han vormt een unieke plek groen in Europa en biedt de kans om origineel en uniek uit de hoek te komen! Het is de ideale omgeving om je medewerkers te motiveren, hun creativiteit te stimuleren, de banden aan te halen met uw partners, uw klanten een onvergetelijk moment te bezorgen…  

Uw fantasie is onze limiet!

Evenement in het Wildpark

Evenement dans la Grotte

Bestel uw "evenementenmap"!

Voor meer informatie of een gepersonaliseerd aanbod kunt u contact opnemen met:

Kim de Lescluze ● +32 (0)84 37 01 62 ● +32 (0)485 02 62 56 ● kdl@grotte-de-han.be

 

 

Onze formules

 • Family days

  Family days

  Een gezellige uitstap met heel de familie op één van de mooiste locaties van Wallonië ! Het Domein van de Grotten van Han lijkt gemaakt te zijn voor familydays.
  Meer

 • Personeelsfeest

  Personeelsfeest

  Op het Domein van de Grotten van Han kan je alle kanten uit
  Meer

 • Team building

  Team building

  Het is belangrijk om het beste uit een teambuilding te halen, en om een dag te organiseren die volledig past bij jouw bedrijf.
  Meer

 • Seminaries en meetings

  Seminaries en meetings

  Geen saaie meetings in een duf lokaal, maar interactieve bijeenkomsten waarbij creativiteit en zin voor initiatief worden gestimuleerd!
  Meer

 • Ticketformules

  Ticketformules

  Bied uw medewerkers een bezoek aan het Domein van de Grotten van Han aan, voor een zeer voordelige prijs!
  Meer