Bedrijven

Het Domein van de Grotten van Han, zonder twijfel één van Wallonië’s mooiste locaties, is de ideale site voor uw bedrijfsevent!

U wil graag een familiedag organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Een teambuilding dat harten sneller doet slaan? Of een seminarie in het hart van de natuur?

Familiedagen, team buildings, productpresentaties, vergaderingen, diners, personeelsfeesten... Uw fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van uw evenement! 

Het uitgestrekte Domein van de Grotten van Han vormt een unieke plek groen in Europa en biedt de kans om origineel en uniek uit de hoek te komen! Het is de ideale omgeving om uw medewerkers te motiveren, hun creativiteit te stimuleren, de banden aan te halen met uw partners, uw klanten een onvergetelijk moment te bezorgen…  

Uw fantasie is onze enige limiet!

Tivoli

Origin

Bestel uw "evenementenmap"!

Voor meer informatie of een gepersonaliseerd aanbod kunt u contact opnemen met:

Kim de Lescluze

Kim de Lescluze

+32 (0)84 37 01 62
+32 (0)485 02 62 56
Kdl@grotte-de-han.be

Onze formules

 • Wapenzaal

  Wapenzaal

  Een concert, een walking diner, een dansavond, een receptie, een productvoorstelling, een proeverij... de mogelijkheden zijn gigantisch in de majestueuze Wapenzaal!
  Meer

 • Family Day & personeelsfeest

  Family Day & personeelsfeest

  Het Domein van de Grotten van Han biedt u een hele reeks formules aan om uw medewerkers een fantastische dag te bezorgen tijdens uw Family Day of personeelsfeest!
  Meer

 • Team building

  Team building

  Haal het beste uit een teambuilding en organiseer een dag die volledig past bij uw bedrijf!
  Meer

 • Seminaries en meetings

  Seminaries en meetings

  Geen saaie meetings in een duf lokaal, maar interactieve bijeenkomsten waarbij creativiteit en zin voor initiatief worden gestimuleerd!
  Meer

 • Ticketformules

  Ticketformules

  Bied uw medewerkers een bezoek aan het Domein van de Grotten van Han aan, aan een zeer voordelige prijs!
  Meer