Overnachtingsmogelijkheden

Slapen in de bomen

 

Nieuw op het Domein!

Breng de nacht door in de bomen, in het hart van het Wildpark. Ontdek onze Tree Tents, gezellige tenten in de hoogte gespannen tussen de bomen, met uitzicht op de prachtige droge vallei van de Lesse. Geniet van de dieren die in de open vlakte ronddartelen: herten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden, damherten... Een onvergetelijke nacht staat je te wachten!

Uitrusting

Alles staat klaar om je een magische ervaring te bezorgen!

De Tree Tents zijn voorzien van een enorm matras van 2m20 op 2m. Lakens, dekens en kussens zijn al aanwezig. Vanaf het overdekte terrasje voor de tent kunt je, gezeten in twee comfortable stoeltjes, in alle rust genieten van het uitzicht van de dieren in de vallei. Een tafeltje is ook aanwezig, alsook een lantaarn voor als het donker wordt. Op de begane grond vind je droge wc's en een wastafel.

Tijdens weekends en Belgische feest- en schoolvakantiedagen (van 27/04 tot en met 04/11/2018). Vanaf september ook mogelijk tijdens de week, indien er minimum 3 tenten gereserveerd worden. Organiseer je dus met familie en vrienden en geniet van de Tree Tents in een prachtige en familiale omgeving! 

Contacteer ons voor meer info!

Meer informatie